Wiki HKp:Wlog

De Wiki HKp
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Wlog HKp

Idees per compartir i notícies del projecte

¿Wlog? wiki+blog

Feed RSS en proves.

Explorar entrades Wlog

Explorar continguts a partir de les seves categories, expressions clau, dates de publicació, etc...

Entrades no traduïdes:


Kblackbox.png

produccions HKp
Hacks arreu, el DVD

Ja el tenim. Un producte d'aquests dos anys i escaig de projecte. "Hacks arreu, apropiacions creatives dels usuaris" és un DVD que reuneix en 17 càpsules de vídeo diferents casos d'artefactes hackejats a més d'alguns punts de vista sobre el fet de hackejar. Com totes les produccions del projecte els continguts d'aquest DVD són lliures i copyleft.

Llegir i comentar

Publicat per Dvdgmz el 21 February 2012. Darrera edició 20 October 2011

Kblackbox.png

Sobre el projecte HKp
Preparant PliegOS HKp

Concloem una etapa de projecte i estem preparant 6 micro-llibrets a més d'un DVD amb 18 càpsules audiovisuals. En aquests llibrets intentem fer alguns passos de síntesi i plantejar algunes preguntes a partir del que fins ara hem pogut recollir en el projecte. Avanço els títols i algunes il·lustracions de les publicacions que estem preparant.

Llegir i comentar

Publicat per Dvdgmz el 21 February 2012. Darrera edició 31 August 2011

Kblackbox.png

Sobre el projecte HKp
Apunts MED 23 de Març 2010 a Riereta

Convidats per Telenoika vam ser a Riereta presentant algunes troballes del projecte HKp. En aquest intercanvi van sortir alguns conceptes, idees i referències interessants. Purgatori de les coses, obsolegància, Apolo 13. Ho comentem.

Llegir i comentar

Publicat per Dvdgmz el 21 February 2012. Darrera edició 14 September 2010

Kblackbox.png

Event
Se'n prepara una molt Hard

Està apunt de començar, serà a partir del proper dijous 20 i fins diumenge 23 de Maig, a la Universitat Lliure La Rimaia de Barcelona. És el HARDmeeting una trobada de formació, debats i coordinació de la recerca autònoma entorn a l'energia, l'electrònica, l'electricitat, la robòtica i el hardware. Amb l'objectiu d'ampliar l'autonomoia personal, col·lectiva i social també en el camp de l'energia i el maquinari, com ja s'ha fet en el camp del software, la cultura o les xarxes sense fils. En aquesta entrada al Wlog d'HKp reproduïm la nota de premsa del Hardmeeting, amb enllaços al programa d'activitats i altres documents relacionats. L'actitud que inspira aquest event té molt a veure amb l'actitud activa cap a les coses que des d'HKp busquem alhora documentar i promoure.

Llegir i comentar

Publicat per Dvdgmz el 21 February 2012. Darrera edició 18 May 2010

Kblackbox.png

Reflexions HKp
Reparacions estrafolàries

La reparació és un camp habitual del hacking, on espontàniament es posa en joc l'actitud bricoleur. Technohugs.com en recull uns quants exemples.

Llegir i comentar

Publicat per Dvdgmz el 21 February 2012. Darrera edició 10 May 2010

Kblackbox.png

Reflexions HKp
¿Què és deixalles? ¿És dolent el reciclatge? Les 7 vides dels aparells

¿Què és "escombraria" o "deixalles"? Quelcom que deixa de funcionar? ¿O alguna cosa que és rebutjada pels seus usuaris (encara que segueixi funcionant)? És bó reciclar els components dels dispositius electrònics? Com s'està fent? Repassem algunes comunicacions referent a això en el IV Congrés de la Cibersocietat

Llegir i comentar

Publicat per Dvdgmz el 21 February 2012. Darrera edició 9 February 2010

Kblackbox.png

Sobre el projecte HKp
Debat HKp en IV Congrés Cibersocietat

Convidem a tots els congressistes del IV Congrés de la Cibersocietat a participar en un debat entorn als exemples d'artefactes hackejats que aquí s'estan documentant. Ens preguntem si l'actitud "hacker" d'apropiació creativa del software va més enllà de les tecnologies electròniques i entronca amb un tipus de creativitat pròpia de l'espècie.

Llegir i comentar

Publicat per Dvdgmz el 21 February 2012. Darrera edició 29 October 2009

Kblackbox.png

Treball de camp
Hack Quintà

En Jan Coromines del Mas Quintà (Maçanet de Cabrenys) té una actitud curiosa, experimental i creativa cap a les eines, màquines i aparells. L'estiu de 2006 ens va ensenyar algunes de les coses que havia fet i els projectes que tenia en perspectiva. Recuperem els apunts que en vam prendre.

Llegir i comentar

Publicat per Dvdgmz el 21 February 2012. Darrera edició 20 October 2009

Kblackbox.png

Reflexions HKp
Hippel, usuaris i fabricants

Eric Von Hippel a Democratizing innovation explica com la innovació està sent democratitzada quan els usuaris participen de la innovació. Però qui és usuari? Què vol dir un usuari que desenvolupa? Recuperem en aquesta entrada al Wlog uns apunts que vam publicar el 2006.

Llegir i comentar

Publicat per Dvdgmz el 21 February 2012. Darrera edició 7 September 2009

Kblackbox.png

Sobre el projecte HKp
Suports i col·laboracions

En aquesta segona entrada al Wlog explico els suports que tenim per part de l'Ajuntament de Figueres i del Consell de les Arts. Així com la col·laboració amb el IV Congrés de la Cibersocietat.

Llegir i comentar

Publicat per Dvdgmz el 21 February 2012. Darrera edició 4 September 2009

Kblackbox.png

sobre Wiki HKp
Estrenem Wlog!

De moment ja tenim un Wlog per començar a compartir idees i informar del projecte. També estem treballant en la fitxa per recollir hacks però encara no la tenim apunt.

Llegir i comentar

Publicat per Dvdgmz el 21 February 2012. Darrera edició 3 September 2009

Eines de l'usuari
Variants
Accions
Navegació
Ajuda
En altres llengües
Eines