Wlog:Suports i col·laboracions

De Wiki HKp
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Wlog HKp

Idees per compartir i notícies del projecte. ¿Wlog? wiki+blog

Darreres entrades:

Entrades no traduïdes:Última edició d'aquesta pàgina: 04-09-2009

Sobre el projecte HKp
Suports i col·laboracions

En aquesta segona entrada al Wlog explico els suports que tenim per part de l'Ajuntament de Figueres i del Consell de les Arts. Així com la col·laboració amb el IV Congrés de la Cibersocietat.

Aquest projecte es va posar en marxa gràcies el suport de la beca AGITA de l'Ajuntament de Figueres. Això suposa una aportació de 8.000€. Aquesta quantitat es complementa amb una aportació de 3.500€ del fons de creació artística i pensament contemporàni del Consell Nacional de la Cultura i les Arts de Catalunya. Aquestes dues aportacions encara no cobreixen el total del pressupost que ens ha de permetre en un període de 2 anys fer la feina de recerca i treball de camp oberta a la participació que estem iniciant i a més produir una peça audiovisual i un llibre. Però amb elles tenim una part important del finançament cobert. I és per això que estem en marxa.

D'altra banda hem establert una col·laboració important amb l'Observatori de la Cibersocietat i el seu IV Congrés de la Cibersocietat. Com podeu veure a l'encapçalament de la pàgina del wiki, HKp és una activitat paral·lela del Congrés. Això ens hauria de permetre expandir la participació en el treball de camp alhora que compartim amb els congressistes el debat i la discussió teòrica sobre aspectes lligats a l'apropiació creativa dels artefactes quotidians o a la idoneïtat de traslladar conceptes com el de hack a àmbits no-informàtics.

Bé, aquests són a grans trets els suports i la col·laboració més significatius amb que comptem ara mateix. Val la pena deixar-ne constància.

Expressions clau: HKp,beca AGITA,Consell de les Arts,Observatori Cibersocietat,Congrés Cibersocietat
Redactor: Dvdgmz 26-09-2016

Font: Vegeu també Quant al projecte Wiki HKp

[modifica] Comentaris rebuts

Encara no hi ha comentaris

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Ajuda
En altres llengües
Eines